Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Foke
Wil je onthaasten en er verzorgd uitzien? Kies dan voor Ikee Coiffures: Up-to-date voor kinderen en volwassen. Persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. Altijd een passend kapsel. Sfeervolle en rustgevende kapsalon. Advies voor de juiste producten voor elk type haar. Kortom ……. een aanrader!
Astrid
Bij Ineke kom ik al heel wat jaar en zij weet dan ook als de beste dat met mijn haar niet te spotten valt. Het ziet er op het eerste oog altijd goed uit maar dat komt mede door Ineke haar bekwame handen. Samen met Ineke heb ik een proces ondergaan om mijn haar van kleurhoogte 6 naar kleurhoogte 9 te gaan en na heel wat uren in de stoel bij Ineke doorgebracht te hebben, kwam ik eindelijk op kleurhoogte negen. Als je een vaste kapper/ster hebt kan je ook ergens naar toe werken en voor mij werkt dat prima. Vier jaar terug besloot ik dat ik rond mijn vijftigste mijn haar kort wilde en ik wilde weten wat voor kleur er onder al die verflagen zou zitten. Met hulp van Ineke durf ik deze stap te zetten, ik weet dat zij met me meedenkt en mij goede adviezen geeft. We zijn inmiddels al weer een paar knipbeurten verder en het resultaat schemert er al door heen. Alle adviezen die Ineke me geeft neem ik aan en ik vertrouw er op dat ik samen met haar deze metamorfose doorsta. Dat vind ik persoonlijk een prettige gedachte: ik sta er niet alleen voor. Zij helpt mij om een beslissing te nemen zonder dat ik het gevoel heb dat zij iets aan me opdringt. Bij Ineke krijg ik nooit het gevoel dat zij mij niet begrijpt. Persoonlijk denk ik dat mede hierdoor een vakman/vrouw zich onderscheidt van een ander: luisteren en daar waar nodig advies geven. Omschakelen wanneer dat nodig is en de tijd nemen voor een klant. Dit alles vind ik bij kapsalon Ikee Coiffures en dat maakt het dat ik steeds weer bij Ineke terugkom.
Tineke
Toen ik in 1998 naar Heiloo verhuisde nam ik ook afscheid van een kapper waar ik erg tevreden over was. In Heiloo heb ik verschillende kappers geprobeerd en was de ene keer wat meer tevreden dan de andere keer. In de zomer van 2011, vlak voor de Vierdaagse van Nijmegen, vond ik dat mijn haar echt geknipt moest worden, maar ik kon niet bij mijn eigen kapper terecht. Toen heb ik Ineke gebeld. Tot mijn verrassing kon ik terecht en ging ik goed geknipt naar de Vierdaagse. Sinds mijn haar door Ineke geknipt wordt krijg ik regelmatig complimenten over mijn haar; dat het zo goed geknipt is en dat het zo goed zit. Dat is helemaal nieuw voor mij!!! Ineke kijkt wat voor haar ik heb, hoe het groeit, hoe mijn kruinen groeien. Ik ben echt heel blij dat ik, door puur toeval, de weg naar Ikee Coiffures heb gevonden.