Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Riny uit Heiloo
Via het blad Bruis ben ik in contact gekomen met Ikee Coiffures. Ineke knipt uitstekent, mijn haar valt goed en de kleur is heel mooi, veel keuzes. Ik krijg goede reacties. Dus zoek je een nieuwe kapster, ga naar Ineke ze stelt je niet teleur.
Angelique uit Heiloo
Ik kom graag bij Ineke, even tijd voor ontspanning en je weet gewoon dat je haar weer perfect gekleurd en geknipt is als je weer weggaat. Geen gedoe met elke keer opnieuw uitleggen hoe je het graag wilt hebben en er dan vervolgens toch weer achter komen dat het niet goed zit als je weer thuis bent. Bovendien is het nog eens erg gezellig dus wat wil je nog meer. Ineke, ik kom al jaren graag bij jou, dus tot de volgende keer.
Emmy uit Alkmaar
Wat een verademing ! Ik kwam binnen in een heel prettige ruimte waar ik mij meteen thuisvoelde. Heerlijk die rust en die privacy. En de oprechte aandacht van Ineke heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik voelde me gezien en gehoord. Ineke denkt echt met je mee. Ik was een beetje uitgekeken op mijn vorige kapper, allemaal prima hoor, maar steeds hetzelfde. Nu heb ik een fris en pittig 'koppie'. Ik verheug me op mijn volgende bezoek, dan gaan we leuk een kleurtje uitzoeken. Dank je wel Ineke !
Ronald uit Heiloo
Tot voor kort ging ik altijd op zoek naar de voordeligste kapper, totdat ik moest solliciteren. Heel toevallig kwam ik hier terecht. Hier is iets duurder, maar de prijs staat geheel in verhouding tot de kwaliteit. Nooit kom ik meer thuis en krijg te horen dat mijn haar rechts lager of korter is. Ik krijg nu telkens complimentjes:-) Ineke, bedankt!!
Elly uit Alkmaar
Na 35 jaar is mijn kapper met pensioen gegaan en moest ik uitkijken naar iemand anders. Via de rubriek "bedrijf uitgelicht"in de Uitkijkpost werd ik attent gemaakt op Ikee Coiffures. Het artikel maakte indruk op mij en daarom besloot ik het erop te wagen. Ik kwam onder de indruk van Ineke haar vakman-schap en ben zeer tevreden. Ook mijn echtgenoot spreekt zijn waardering uit over zijn kapsel.
Laura
Ik kwam bij Ineke met een paar foto's van kapsels die ik mooi vond. Ze heeft ze bekeken en we hebben samen besloten hoe ze mijn haar zou knippen. Erg fijn om het zo te kunnen bespreken. Ze heeft fijn mijn haar gewassen, erg mooi geknipt en daarnaast ook gezellig gekletst. Top dus! Volgende keer ga ik zeker weer bij Ineke mijn haar laten knippen.
Marianne uit Heiloo
In het verleden heb ik veel kappers in Heiloo uitgeprobeerd. De eerste keer bij een nieuwe kapper was meestal wel een goede ervaring, maar na een paar keer verloor men de aandacht en ging ik weer op zoek naar een nieuwe kapper. Ook kreeg ik regelmatig te horen dat ik zulk moeilijk haar had. Bij Ineke is het elke keer weer de ervaring van de eerste keer. Als het door haar geknipt is, dan is zij zelf altijd heel enthousiast als ze ziet hoe mooi het valt. Ik ben al heel veel jaren klant van Ineke en heb nooit de behoefte gehad om naar een andere kapper uit te kijken.
Elly uit Alkmaar
Vandaag een heerlijke wasmassage gehad, omdat Ineke 15 jaar bestaat. Wat gaat de tijd snel. Ongeveer 12 Jaar knipt Ineke mijn haar en daar ben ik blij mee, want een lekker koppie maakt mijn dag goed. Hoop dat ik nog lang, langs kan komen. Elly
Jan uit Alkmaar
Van huiskapper naar een eigen salon aan de Nicolaas Beetsweg, Ineke heeft zich in de afgelopen 15 jaar sterk ontwikkeld. Ik ben al bijna die hele periode klant en ik ben nog steeds heel tevreden. Ineke is niet alleen een prima kapster, zij is ook een prettig mens. Ik hoop dan ook nog vele jaren van haar diensten gebruik te kunnen maken. Ineke, van harte gefeliciteerd met dit jubileum!
Emmy en John uit alkmaar
Proficiat, Ineke met je 15 jarige jubileum op eigen kracht in Heiloo. We zijn al jaren klant bij je, al van uit de tijd bij Cosmo en nog steeds dik tevreden. We hopen dat je nog vele jaren onze kapster blijft, John en Emmy.
Gerda uit Heiloo
Ik had al jaren dezelfde kapper, die overigens prima knipte, maar altijd dezelfde coupe. Diverse malen een andere kapper geprobeerd, maar steeds was het niet helemaal naar wens. Dagelijks kom ik met mijn man langs Ineke en zag wel het bord in de tuin, maar stond er niet zo bij stil. Tot op een bepaald moment ik tegen mijn man zei: "informeer eens of ik met een rolstoel binnen kan, want dan wil ik het eens bij haar proberen". Dat was een groot succes; een andere coupe en iedereen gaf complimentjes. Daarbij komt de klantvriendelijkheid van Ineke. Toen ik in augustus een ongelukje kreeg en ik net 's-morgens bij haar vandaan kwam, was zij bereid mijn haar vrijdags (de dag waarop zij niet werkt) toch even bij ons thuis over te doen omdat ik zaterdag jarig was. Dat is pas service.
Cathy uit Heiloo
Sinds mijn verhuizing naar Heiloo een paar jaren geleden, was het een lange zoektocht naar een vakkundige kapper met een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Uiteindelijk kreeg alleen Ineke het voor elkaar om mij te laten stralen met een mooie, nieuwe 'coupe' en ik straal nog steeds na elk kappersbezoek...
Janneke uit Heiloo
Ik ben zo blij met mijn nieuwe haarkleur! Ineke heeft precies begrepen wat mijn wensen zijn. Ze geeft echt persoonlijke aandacht. Erg fijn als je in de kappersstoel zit. Aanrader voor iedereen!
John uit Heiloo
Ik had mijn zoon te knippen bij Ineke toen ik zei: mag ik ff een koppie pakken?? Ineke zei: ja natuurlijk pak maar. Ik zeg tegen haar dat ik het eigenlijk wel gezellig vind...dat gevoel van dichtbij. waarop Ineke zei: dat mag je ff in het gastenboek schrijven hahaha
Marijke uit Heiloo
Als je bij Ineke van Ikee Coiffures bent geweest dan ben je weer van binnen en van buiten sprankelend en opgefrist! Zij zorgt voor een prima kapsel dat bij je past en altijd een gezellig praatje en verwennerijtje bij de koffie en thee! Ineke, ik hoop nog lang bij je te komen. Ik heb weer een mooie coupe voor de komende herfst!
Rutger
Vandaag weer voor de zoveelste keer bij Ikee Coiffures geweest en ook dit keer kwam ik weer met een heel ander idee voor m'n kapsel, maar dat was ook dit keer zeker geen probleem.. Helemaal tevreden mee!! En dan ook nog eens het feit dat je je bij Ikee Coiffures heel erg persoonlijk behandeld wordt, maakt deze kapper naar mijn mening heel fijn om te bezoeken!
Cornelis
Bij Ineke kan je als man ook goed terecht. Zelf hou ik van een korte coupe. Ineke knipt netjes en ook neushaar en wenkbrauwen kunnen meegenomen worden. Volgens mijn vrouw doet Ineke de oorpartijen en de haargrens in de nek erg netjes en loopt het mooi vloeiend over. Mijn twee zonen komen er ook. Zij vinden het leuk om regelmatig van model te wisselen, natuurlijk volgens de laatste mode. Elke elke keer zit het top. Aanrader dus!
Anke uit Heiloo
Sinds ik in 2010 in Heiloo ben komen wonen, ga ik altijd naar Ineke voor mijn kappersbezoek. Mijn man raadde mij Ineke aan en ik ben dik tevreden. Ineke overlegd met mij over elke knip die ze maakt, en zo heb ik altijd het idee dat het lijkt alsof ik zelf mijn haar knip! Het maakt niet uit wat ik wil, Ineke kan het en kijkt mee of het kapsel wat ik wil, geschikt is voor mijn haar of dat het net even anders moet zodat het precies bij me past. Ook heel fijn dat je ook in de avonduren bij Ineke terecht kan. En zo is er altijd snel een plekje! Ik ben heel blij met Ineke als kapper, en ze is ook heel gezellig en altijd vrolijk! Dus ik ga altijd met plezier heen en kom er blij en tevreden vandaan!
Judith
Kappersbezoek Het is een druilerige dag, en ik heb op 9 uur een afspraak staan bij Ikee coiffures. Ha lekker, denk ik, eerst de kinderen naar school brengen en dan is het mijn tijd. Fijn dat ik ook een afspraak via de app kan maken, dat doe ik op de een of andere manier sneller dan bellen. Bij aankomst zie ik direct de nieuwe plantjes voor de deur, altijd weer een lust voor het oog. "Goede morgen" zeg ik en Ineke verwelkomt me, met haar vertrouwde hartelijkheid. De salon is knus en praktisch ingericht en voorzien van verse bloemen. Ik vind het heerlijk dat je daar prive zit, en niemand je van buiten kan zien zitten. Mijn haar wordt geverfd en we babbelen over van alles en nog wat, onder het genot van een kopje koffie. Voor ik het weet moet de kleur er alweer uitgespoeld worden. Lekker warm water, cremespoeling of masker erin en ondertussen wordt mijn hoofdhuid stiekem ook nog zachtjes gemasseerd. Heerlijk dat gefrunnik aan mijn haar. Daarna volgt de knipbeurt. "Wat wil je met je haar, vraagt Ineke. Ze is voor alles in, maar zegt ook heel duidelijk of het wel geschikt is voor jouw haar. In haar grote boek houdt ze de kapsels en kleuren bij van de vorige bezoeken dus als je het net zo wil als de vorige keer is dat geen punt. Ineke creeert vakkundig een mooi model in mijn haar. Op kritische punten overlegt ze nog even extra. Ze doet nooit zomaar wat. Ik krijg tips hoe ik zelf ook mijn haar zo in elkaar kan knutselen en welke verzorging het beste is. Ook mijn man en jongens knipt ze regelmatig. Ze hebben kort haar en dan is het juist belangrijk dat het netjes geknipt is. En dat is het! De neklijn bouwt ze mooi op en ook rondom het oor en bakkebaard loopt het heel mooi over. Mijn momentje zit er weer op. Tevreden en helemaal bijgekomen reken ik af en ga met een glimlach de deur weer uit. Het zonnetje schijnt nu!
Liet
Al jaren kom ik als tevreden, vaste klant bij Ineke. Op een persoonlijke manier geeft zij iedere keer weer een behandeling die bij mij past. Haar deskundigheid en persoonlijkheid zijn hier in erg belangrijk.